Varna24.bg: Ръководството на ГПЧЕ Йоан Екзарх“ и цялата педагогическа колегия изказват

...
Varna24.bg: Ръководството на ГПЧЕ Йоан Екзарх“ и цялата педагогическа колегия изказват
Коментари Харесай

От ръководството на ГПЧЕ Йоан Екзарх защитиха имиджа си и този на своите ученици

Varna24.bg : 

" Ръководството на ГПЧЕ " Йоан Екзарх “ и цялата педагогическа гилдия изричат изрично възмущението си от оповестените мнения по отношение на повода за сериозните здравословни неразположения на огромна част от децата, чествали на 15 и 16 декември в бар " TASTY “, гр. Варна.

Обстоятелствата към коледното тържество са ясни и безапелационни.

Празникът за учениците от деветите класове на учебното заведение се е състоял от 18 ч. до 22 ч. в посочените дни.  През цялото време учениците са били с класните си ръководители и са консумирали само храна и питиета от декларираното меню, предоставено от заведението. След края на празненството децата са били посрещнати и прибрани от родителите си.

На 15 и 16 декември в бар " TASTY “ са чествали над 160 деца. При 87 от тях са се появили недоволства от повръщане, разстройство, обща изнемощялост с друга степен на проявление. Едно от децата е прието в болница.

Важно в тази ситуация е, че признаците се появяват едно денонощие след вечерята в заведението.

Безкрайно несериозно и безконтролно е да се вършат клевети, че децата със личното си държание или дейности са провокирали случилото се с тях.

Очакваме способените органи да се произнесат за повода за всеобщото неразположение, което засегна здравето на повече от половината възпитаници от випуска.

Некоректно и обидно е да се хвърля виновност без учредения и тествани обстоятелства върху деца, техните фамилии и едно цяло учебно заведение.

Гимназия с преподаване на непознати езици " Йоан Екзарх “ е едно от най-хубавите учебни заведения освен в град Варна, само че и на национално равнище. Подобни несъстоятелни мнения накърняват положителното име на учебното заведение и безусловно несправедливо от всичко това страдат децата. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР